• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Решетилівські спортсмени – учасники 20 Чемпіонату Полтавщини зі спортивного орієнтування

Решетилівські спортсмени – учасники 20 Чемпіонату Полтавщини зі спортивного орієнтування

2016-05-24

/Files/images/Городище.jpg Решетилівські спортсмени - учасники 20-го Чемпіонату зі спортивного орієнтування (с.Городище Чорнухинського району; 22 травня 2016 року)
З 20 по 22 травня 2016 року на околиці села Городище Чорнухинського району, на стрімких схилах «Замкової гори» з мальовничими балками, мішаними лісами пройшов 20 Чемпіонат Полтавської області зі спортивного орієнтування серед учнівської та студентської молоді.
Організаторами Чемпіонату виступили Полтавський обласний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді (директор С.В.Комісар) та Лубенський міський дитячо-юнацький клуб спортивного орієнтування і туризму «Валтекс» (директор Г.О.Семенюта).
І хоч як не намагалася природа з дощовою погодою втрутитися у хід змагань, юні спортсмени з успіхом долали всі перешкоди і знаходили контрольні пункти (КП).
Базовий табір учасників змагань розташовувався на території районного стаціонарного оздоровчого табору «Світанок». На змагання прибули 150 учасників, що представляли 9 команд старшої та 12 команд середньої вікових груп з Полтави, Миргорода, Лубен, Кобеляцького, Лубенського, Новосанжарського, Хорольського та Решетилівського районів.
Решетилівщину представляла збірна команда з вихованців гуртків Решетилівського районного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді (тренери Є.В.Зимогляд, В.Ю.Кисельов) та дитячо-юнацької спортивної школи відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Решетилівської райдержадміністрації (тренер П.О.Мосієнко), що є учнями Решетилівської гімназії ім.І.Л.Олійника, Жовтневої ЗОШ І-ІІІ ступенів та Шевченківської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені академіка В.О.Пащенка.
До програми змагань увійшли особисто-командні змагання за вибором та командні змагання у 2-х етапних естафетах.
Першого дня змагань у суботу (21 травня) на дистанції «орієнтування за вибором» пристойно показала себе команда старшої групи, що посіла 4-е командне місце. Середня група в цьому ж виді посіла 8-е місце. Найвищий результат тут серед решетилян показав В’ячеслав Валенко (6-е місце), поступившись чотирьом лубенським спортсменам та одному полтавському.
Інші спортсмени показали такі результати.
Середня група. Хлопці. Едуард Шанта (14-е), Максим Обревко (18-е), Роман Григорєв (22-е), Олег Шапаренко (38-е). Середня група. Дівчата. Крістіна Рябокуль (21-е), Анна Халус та Дарина Грибельник не отримали заліку.
Старша група. Хлопці. В’ячеслав Валенко (6-е місце), Максим Поправка (14-е), Олег Дубовик (24-е), Максим Пазечко (28-е), Денис Радченко виступав поза конкурсом. Старша група. Дівчата. Настя Гнатенко (8-е), Валентина Кучук (13-е), Вікторія Серьожкіна (14-е), Настя Лукашенко (15-е).
У неділю (22 травня) решетилівських спортсменів накрила хвиля негараздів. У командних змаганнях у 2-х етапних естафетах команди виступили невдало.
У підсумку двох днів змагань маємо по старшій віковій групі 8-е загальнокомандне місце, а по середній віковій групі – 6-е.
Світлини про участь команди Решетилівського району в 20 Чемпіонаті зі спортивного орієнтування дивіться у ФОТОАЛЬБОМІ.
Ігор Купенко, методист Решетилівського РЦТКум
Кiлькiсть переглядiв: 207

Коментарi