• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вихованці гуртків Решетилівського районного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді провели навчально-тренувальний збір у селі Фрунзівка

Вихованці гуртків Решетилівського районного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді провели навчально-тренувальний збір у селі Фрунзівка

2012-09-10

/Files/images/Фрунзівка 09.2012 (1).jpg Вихованці Решетилівського РЦТКум - учасники навчально-тренувального збору (село Фрунзівка, 08 вересня 2012 року)

08 вересня 2012 року вихованці гуртків "Пішохідний туризм" (керівник Зимогляд Є.В.) та "Історичне краєзнавство" (керівник Купенко І.А.) Решетилівського районного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, учні Жовтневого навчально-виховного комплексу та Решетилівської гімназії ім.І.Л.Олійника провели навчально-тренувальний збір у сосновому борі села Фрунзівка Решетилівського району.

Головною метою тренувального збору була підготовка до ІІІ-го районного туристського зльоту учнівської молоді Решетилівщини памяті Василя Маценка. У ході тренувань основна увага була приділена підготовці до змагань зі спортивного орієнтування. Зокрема, вихованці туристсько-краєзнавчих гуртків повторили вже набуті під час гурткових змагань знання та вміння роботи з компасом та картою. Завершилися тренування особистими змаганнями з орієнтування у заданому напрямку та приготуванням туристського обіду.

Кiлькiсть переглядiв: 227

Коментарi