• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • У суботу 05 жовтня 2013 року на базі Жовтневого НВК відбулося відкрите тренування з техніки пішохідного туризму серед вихованців гуртків Решетилівського РЦТКум та Решетилівської ДЮСШ.

У суботу 05 жовтня 2013 року на базі Жовтневого НВК відбулося відкрите тренування з техніки пішохідного туризму серед вихованців гуртків Решетилівського РЦТКум та Решетилівської ДЮСШ.

2013-10-07

/Files/images/Відкрите тренування.jpg Вихованці гуртків Решетилівського РЦТКум та Решетилівської ДЮСШ - учасники відкритого тренування з техіки пішохідного туризму (05 жовтня 2013 року, Жовтневий НВК)
У суботу 05 жовтня 2013 року на базі Жовтневого навчально-виховного комплексу відбулося відкрите тренування з техніки пішохідного туризму серед вихованців гуртків Решетилівського РЦТКум та Решетилівської ДЮСШ.
До учнівської туристської команди Жовтневого НВК, яку складають вихованці гуртка «Пішохідний туризм» (керівник гуртка Зимогляд Євгеній Вікторович) Решетилівського РЦТКум приїхала збірна команда юних туристів Решетилівської гімназії ім. І.Л.Олійника, вихованців гуртків «Історичне краєзнавство» (керівник гуртка Гмиря Ігор Олександрович) Решетилівського РЦТКум та «Спортивне орієнтування» (керівник гуртка Мосієнко Павло Олегович) Решетилівської ДЮСШ. Тренування пройшло у спортивній залі школи.
Тренування було здійснене в два етапи. Спочатку відбувся «показовий етап», який включав загальну демонстрацію «господарями» вмінь і навичок в особистій техніці на «Смузі перешкод». Потому, вже в ході «детального етапу», що полягав у розборі нюансів, напрацюванні способів та прийомів досягнення туристської майстерності юні «туристи-гості» прагнули удосконалити власну тактику.
Під час тренування учні двох провідних шкіл району змогли активно поспілкуватися між собою, обмінятися досвідом, «зрозуміти» своїх конкурентів та вивести на новий рівень сприйняття терміну «туризм».
Активно проведений час вихованців гуртків двох позашкільних закладів, їх залучення до активного заняття спортивним туризмом дали можливість і дітям, і їх наставникам побачити, що туристський рух на Решетилівщині набирає обертів.
Ігор Купенко, методист Решетилівського РЦТКум
Кiлькiсть переглядiв: 84

Коментарi